Privatlivspolitik

Kontaktoplysninger

Websitet ejes og publiceres af BLIKFANG, der står som dataansvarlig for de personoplysninger, der behandles. Har du spørgsmål til behandling af dine personoplysninger er du altid velkommen til at kontakte os:

BLIKFANG
CVR-Nr.: 39451476
Århusgade 31, 3. 2100 København V
Telefon: 28 95 16 64
E-mail: ss@blikfang.net

Vores webstedsadresse er: https://www.blikfang.net.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kontaktformularer

Udfylder du en kontaktformular på BLIKFANG.net modtager vi din emailadresse, samt beskedens indhold. Dette udelukkende med det formål at kunne svare på din besked. Vi sælger eller videregiver under igen omstændigheder dine data til udenforstående.

Cookies

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Herudover benytter vi os a cookies i forbindelse med Google Analytics, udelukkende med det formål at tracke sidens besøgende.

Hvem vi deler dine data med

BLIKFANG deler ikke dine data med nogen. Vi videresælger eller formidler ikke data til tredjepart under andre omstændigheder end de givet længere nede i dette dokument (i forbindelse med valg af betaling gennem Pensopay)

Hvor længe vi gemmer dine data

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere denne information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Som registreret kunde hos BLIKFANG er du i besiddelse af en række rettigheder, som vi kan hjælpe dig med at varetage. Dette omfatter, at:

• Du altid kan henvende dig og anmode om at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi er i besiddelse af, med hvilke formål vi behandler oplysningerne og om vi videregiver oplysningerne til andre.
• Du har ret til at få slettet dine personoplysninger hos os permanent.
• Du kan anmode om at få dine personoplysninger udleveret.
• Du kan gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, herunder anvendelsen af oplysningerne til direkte markedsføring.

Din kontaktinformation

Under udførelsen af en ordre på blikfang.net vil vi modtage din adresse og kontaktinformationer. Disse benyttes udelukkende med det formål, fysisk at kunne levere dig dine varer og for at udføre fakturering heraf. Af regnskabsmæssige årsager opbevares faktura i 5 år.

Yderligere information

Udlevering af oplysninger til 3. part

Hos BLIKFANG udleverer vi udelukkende oplysninger til tredjepart i forbindelse med valg af betaling gennem Pensopay. Når kortoplysninger indtastes, indtastes de i et betalingssystem der tilhører PensoPay. PensoPay udleverer ifølge deres datasikkerhedsprocedurer heller ikke oplysninger til tredjepart. Pensopays persondataoplysninger kan læses HER

BLIKFANG kunne ikke drømme om at udlevere eller sælge personlige oplysninger til udenforstående.

Hvordan vi beskytter dine data

Dine data beskyttes ved at vores side er krypteret med SSL. Vi har ydermere valgt at den server vores hjemmeside ligger på er placeret i Falkenstein, Tyskland – et top professionelt datacenter med høj sikkerhed og certificering efter strenge tyske regler. Datacenteret følger alle EU regler om datasikkerhed.

Hvilke databrudsprocedurer vi har på plads.

Vi anmelder om ethvert databrud. Senest 72 timer, efter at vi er blevet bekendt med brud på persondatasikkerheden, anmelder vi bruddet til tilsynsmyndigheder og i særlige tilfælde underretter vi de berørte parter om karakteren af bruddet.

Indgivelse af klage

Hvis du er uenig i den måde, som vi behandler dine personoplysninger på, eller til de formål, som vi behandler oplysningerne, er du velkommen til at kontakte os.

Klage til Datatilsynet:

Du kan også vælge at indgive en klage til Datatilsynet:

Borgergade 28, 5. sal
1300 København K
Danmark
Telefon 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk